Προϊόντα λογισμικού που θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά σας!

iMaint logotype

Αν σας ενδιαφέρει ο αποτελεσματικός έλεγχος και η μείωση του κόστους συντήρησης, αν θέλετε να βελτιώσετε τη λειτουργία του εξοπλισμού ή των εγκαταστάσεών σας, αν θέλετε να έχετε λιγότερες βλάβες, τότε το iMaint είναι για σας. Το iMaint είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα λογισμικού για τη διαχείριση εξοπλισμού και την υποστήριξη της συντήρησης (προληπτική και επισκευαστική συντήρηση) σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ένα αποτελεσματικό και πρακτικό εργαλείο για την καλύτερη διαχείριση του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεών σας, τον συστηματικό έλεγχο και τη μείωση του κόστους συντήρησης.

iMain/eng logotype

Αν η επιχείρησή σας εκτός από την την πώληση εξοπλισμού ή την κατασκευή εγκαταστάσεων παρέχει και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες της τότε σίγουρα χρειάζεστε το iMaint/eng. Το iMaint/eng είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα Διαχείρισης Πελατών, Service και Έργων για εταιρίες Facility Management, συστημάτων κλιματισμού, τεχνολογικού εξοπλισμού, αυτοματισμών, ιατρικών μηχανημάτων και πολλές άλλες. Θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος , να βελτιώσετε την ανταγωνιστικότητά σας και να αποκτήστε περισσότερους και ικανοποιημένους πελάτες.Ένα μοναδικό εργαλείο για να κάνετε τη συντήρηση από κέντρο κόστους, εργαλείο επιτυχίας και πηγή εσόδων.

aquaManager logotype

Άμεσος και αποτελεσματικός έλεγχος της μονάδας σας, μικρότερο κόστος παραγωγής, καλύτερη ποιότητα των προϊόντων. Το aquaManager είναι το σύστημα λογισμικού που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτεροι όμιλοι μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας στον κόσμο για τη βιολογική διαχείριση, τον προγραμματισμό και τον έλεγχο της παραγωγής τους.

ergoTasks logotype

Το ergoTasks συνδυάζει λειτουργικότητες Διαχείρισης Πελατών (Customer Relationship Management), Διαχείρισης Έργασιών και Έργων (Project Management) και Καταγραφής – Παρακολούθησης χρόνου σε ένα ολοκληρωμένο, πρακτικό και εύκολο στη χρήση του προϊόν. Είναι μια ιδανική λύση για εταιρίες πληροφορικής, web designers, μηχανικούς και αρχιτέκτονες, συμβούλους, γραφίστες και πολλές άλλες εταιρίες παροχής υπηρεσιών.